Dear visitor, welcome to Oficjalne Forum Metin2.pl. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.
This post has been edited 1 times, last edit by "Śmierc" (Jan 5th 2012, 9:39am)

a jak już zdarzy się taki przypadek że przeciwnik posiada abs-a, to są małe szanse że archerem przegrasz
Oficjalnie gram archerem i jestem z niego zadowolony
mało kto posiada na nią abs a w szczególności tarcze smoka
co daje im dużą przewagę

up dobrze napisal
temat wyjasniony, mozna zamknac bo jeszcze lordshit3 cos tu napisze
Cytat za "Miko"
Cytat za "Niebieskooka"
Dzielenie przez połowę daje 2 razy więcej.
Podziel chleb na pół to będziesz mieć dwie połówki.
Ze znanych mi postaci tylko Jezus potrafił mnożyć chleb. Krojąc chleb na pół nie zwiększysz jego masy, co najwyżej uzyskasz możliwość podzielenia się nim.
This post has been edited 1 times, last edit by "SzarlejPL" (Jan 7th 2012, 1:53am)

up dobrze napisal
Cytat za "Miko"
Cytat za "Niebieskooka"
Ze znanych mi postaci tylko Jezus potrafił mnożyć chleb. Krojąc chleb na pół nie zwiększysz jego masy, co najwyżej uzyskasz możliwość podzielenia się nim.
Zauważ jednak że tarczę smoka robi się ciężej niż inne, z racji że potrzebne są perły.
)
ale również można go położyć na glebe
up dobrze napisal
Cytat za "Miko"
Cytat za "Niebieskooka"
Skupiają się na abs na jedno, dwu rękę i sztylety i oczywiście jak najwięcej HP. Dlatego szaman i archer maja przewagę na takich ustawkach Forum Software: Burning Board®, developed by WoltLab® GmbH - © 2011 Gameforge Productions GmbH - Legal Notice